Jandarmeria Călărași asigură măsurile la ordine publică la meciurile de fotbal și handbal

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Călărași asigură măsurile la ordine publică la meciurile de fotbal și handbal

 

Sâmbătă, 18 martie, a.c., peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la manifestările sportive ce vor avea loc în municipiul Călărași, astfel:

  • începând cu ora 11.00, pe stadionul “Ion Comșa” din municipiul Călărași, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Dunărea 2005 Călărași șiS. Luceafărul Oradea , în cadrul etapei a XXIV-a din Liga a III-a de fotbal;
  • cu începere de la ora 16.00, jandarmii vor fi prezenți la Sala Polivalentă din municipiul Călăraşi, unde va avea loc partida de handbal masculin dintre echipele H.C. Dunărea Călărași și C.S.A. Steaua București, în cadrul Ligii Naționale de Handbal Masculin – etapa XXIV.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a manifestărilor sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL