Iulian Iacomi și candidatul PSD la Alegerile Europarlamentare – Carmen Avram au vizitat o fermă model din Ulmeni. Iată de ce…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi și candidatul PSD la Alegerile Europarlamentare – Carmen Avram au vizitat o fermă model din Ulmeni. Iată de ce…

Iulian Iacomi, președintele PSD Călărași și Carmen Avram candidat la Alegerile Europarlamentare au vizitat ieri 25 aprilie S.C. Agrozootehnica Ulmeni. Delegația a fost compusă din conducerea ANSVSA Călărași, ANAF, președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL) dr. Dorin Cojocaru, directori din deconcentrate.

Aceștia au vizitat ferma cu o capacitate de 1300 capete de bovine înființată în 2014 la Ulmeni, și au discutat cu specialiștii privind principalele probleme de interes legislativ care pot eficientiza activitatea crescătorilor de animale. Activitatea social democraților a fost aceea de informare fiind orientată către elaborarea unor legi, care adaptate celor europene, care să aducă avantaje crescătorilor de animale români.

Carmen Avram a fost informată corect la fața locului despre facilitățile pe care trebuie să le aibă toți crescătorii români de animale pentru obținerea de producții mari de carne și lapte, despre automatizarea proceselor, soluții moderne privind hrana animalelor. Iulian iacomi s-a arătat interesat către subvenționarea crescătorilor de animale care manifestă interes către dezvoltarea zootehniei prin măsuri concrete pe care le va înainta spre dezbatere colegilor parlamentari PSD din Comisia de Agricultură a Parlamentului României, dar mai ales către viitorii europarlamentari ai PSD care trebuie să aducă prosperitatea zootehniei românești și nu a celei străine.