Iulian Iacomi reconfirmă prin jurământ încrederea românilor din Lehliu în PSD

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi reconfirmă prin jurământ încrederea românilor din Lehliu în PSD

Iulian Iacomi în dorința de a fi mai aproape de oamenii din Lehliu, Răzvani și Buzoieni a renunțat la fotoliul de deputat și a candidat ca primar. Formațiunea politică PSD  dar mai ales realizările sale de primar în 3 mandate anterioare au fost cele care l-au reconfirmat ca primar pe Iulian Iacomi. Azi 23 iunie, Iulian Iacomi a fost investit de prefectul județului dl George Iacob, ca primar și și-a sărbătorit ziua de naștere. 50 de ani este o vârstă rotundă din viață dar mai ales o o reconfirmare a sa de alegătorii din Lehliu. Iulian a fost astăzi înconjurat de prietenii din PSD și din localitate, precum și de către oamenii simpli care au încredere în acest om și în acest partid. Viața merge înainte, cu bune dar și cu rele spunea un bătrân prezent la investierea lui Iulian Iacomi. Am încredere în el și aștept ca satul Răzvani să fie asfaltat, să i se extindă canalizarea…

Mesajele de susținere de bun simț, colegiale, prietenești au venit de la președintele  PSD Călărași dr. Ciprian Pandea, senatorul PSD Eugen Teodorovici , senatorul PSD Roxana Pațurcă. Baia de mulțime a fost copleșitoare la Casa de Cultură din Lehliu Gară. Marius Dulce, George Chiriță și foarte mulți primari din zona de nord vest a județului l-au felicitat pe Iulian Iacomi. Ei au multe proiecte împreună de rezolvat care se raportează la bunăstarea călărășenilor, a românilor în general. Fie că sunt legate de reabilitarea infrastructurii dintre localitățile lor, de transportul local, de activitățile agricole sau de ocupare a forței de muncă, primarii din PSD Călărași și-au dat astăzi încă o dată mâna la reinvestirea lui Iulian Iacomi ca primar. Prefectul George Iacob a dat citire sentinței judecătorești de numire a acestuia și l-a felicitat vizavi de proiectele pe care Iacomi a promis că le va implementa.Lângă echipa social democraților au fost prezenți partenerii la guvernare din ALDE Călărași prin Șerban Jenel, fostul prefect Ostropel. Alte personalitați ca foști prefecți sau parlamentari, consilieri locali sau județeni  ca Manole Sergiu, Liviu Vârtejanu, Nuțu Marcel, au reconfirmat sprijinul politic și profesional OMULUI Iulian Iacomi, pentru continuarea proiectelor sale.

A fost de nedescris baia de mulțime cu care social democrații călărășeni au serbat victoria colegului lor, un moment care după cum declara președintele PSD Călărași Ciprian Pandea – îi obligă la respectarea angajamanentelor, la onorarea promisiuunilor. Un lucru cu care PSD ne-a obișnuit în Răzvani sau Lehliu – spun oamenii… L-am votat pe Iacomi pentru că are rezultate, îl recomandă faptele și nu vorbele...În aplauze, oamenii l-au primit imediat după investire în aceeași salăa Căminului Cultural și pe Sorin Vrăjitoru, un tânăr cu expertiză deosebită, cu studii și multe proiecte, care va ocupa funcția de deputat care se va elibera de către  Iulian Iacomi. Social democrații sunt oameni credibili, serioși și de aceea suntem alături de ei – spun oamenii simpli, veniți să îl felicite pe Iacomi. O demonstrează prietenia lor, arată oamenii către primarii din zonă, cu care comunitățile din Sărulești, Gălbinași, Fundeni, Ileana, Frăsinet, etc. oameni realeși ca primari nu întâmplător- au arătat aceștia.

Petrecerea social democraților dar și a locuitorilor din Lehliu, Răzvani sau Buzoieni, de astăzi, în jurul unui om iubit, care nu și-a găsit alt contracandidat ca primar a fost  deosebită. Muzica, voia bună, dansul, au arătat încă o dată că numele Iacomi este respectat, iubit și dorit de oameni în acest județ.

La mulți ani Iulian Iacomi.
Multă sănătate și putere de muncă pentru a fi de folos oamenilor în continuare!