Iulian Iacomi: În partidul nostru se vor întoarce prieteni dragi: Tudor Constantin, Mirel Ţuţuianu, Ninel Damian. Împreună putem face lucruri bune

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi: În partidul nostru se vor întoarce prieteni dragi: Tudor Constantin, Mirel Ţuţuianu, Ninel Damian. Împreună putem face lucruri bune

Iulian Iacomi: Avem o echipă nouă de conducere, ne bazăm pe oameni cu experiență pe care i-am cooptat recent alături de noi, așa cum este domnul Doru-Ioan Tărăcilă, și avem capacitatea, pe fondul creșterii economice consistente, de a convinge oamenii să ne acorde încredere în continuare, pentru a continua proiectele în beneficiul tuturor românilor. Aşteptăm lângă noi pe prietenii noştri, foşti primari, parlamentari, directori de Instituţii. Este vorba de oameni cu expertiză, oameni importanţi ai comunităţii noastre, cum ar fi Tudor Constantin, Mirel Ţuţuianu, Ninel Damian. Sunt oameni care au făcut lucruri bune acolo unde au fost şi cu care au adus un plus de valoare dezvoltării ţării, sau după caz al comunităţii din punct de vedere legislativ, administrativ – în funcţie de activitatea dumnealor. Ei nu s-au certat cu noi, cu echipa noastră şi au rămas social democraţi în sufletul lor, au rămas deschişi lucrurilor bune pe care trebuie să le facem în continuare pentru oameni. Uşa noastră este deschisă, avem mult de muncă împreună iar călărăşenii aşteaptă să le fim de folos aşa cum am dovedit-o de multe ori.
Avem mult de muncă nu numai în domeniul legislativ sau al administraţiei publice locale ci şi electoral, pentru alegerile europarlamentare ce vor urma.Voi propune ca președintele executiv al PSD Călărași, doamna Roxana-Natalia Pațurcă, să fie coordonatorul campaniei de alegeri europarlamentare din acest an. Îi cunosc doamnei senator capacitatea de coordonare și îmi exprim convingerea că anul acesta va reuși să obțină rezultate care ne vor permite să ne mândrim la nivel național.
Cred în ea, așa cum cred în toți membrii PSD Călărași de a-și aduce aportul la obținerea unui scor foarte bun pentru organizația noastră.

Al vostru,
           Președintele PSD Călărași
                                     Iulian Iacomi