Iulian Iacomi este numit la conducerea organizației județene a PSD Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi este numit la conducerea organizației județene a PSD Călărași

Liviu Dragnea îi dă cel mai interesant cadou de ziua de naștere, astăzi 10.12.2018 lui Ciprian Pandea

La conducerea PSD Călărași este numit de astăzi  Iulian Iacomi. Este vorba de decizia luată în unanimitate de CeX al PSD la propunerea motivată a lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.
Pe surse aflăm că Pandea a plecat la Istanbul de acum 3 zile, de vineri 7 decembrie de unde a postat pe Instagram fotografii cu moscheile musulmane.
Anterior plecării el a indus în eroare colegii de partid spunând că se bucură de toată susținerea președintelui Liviu Dragnea.
Nimic mai fals…


Iulian Iacomi: Motivul destituirii din funcție este acela că Liviu Dragnea nu a validat alegerile din partid, unde trebuia ca să desemneze un delegat din partea organizației centru care să participe la lucrări și să valideze rezultatele acestora. Graba de a organiza alegerile județene, târziu noaptea a deranjat conducerea de la București, care nu a fost informată de așa ceva.
Pe surse, aflăm că un alt motiv este semnarea de către Pandea a Scrisorii celor 20 fără a consulta organizația de partid sau măcar parlamentarii locali.
Alte motive rezultă din lipsa totală de comunicare din partid, cu presa și mai ales organizarea defectuoasă din județ, prin care PSD Călărași nu ar putea câștiga alegerile ce urmează.
Iulian Iacomi va organiza o Conferință de presă la care invită primarii și consilierii județeni, președinții de organizații. Din partea PSD organizația centrală va participa secretarul general Codrin Ștefănescu.