Iulian Iacomi: Biserica dă puterea şi curajul de a înainta spre desăvârşire, arătându-i omului adevărata cale de urmat

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iulian Iacomi: Biserica dă puterea şi curajul de a înainta spre desăvârşire, arătându-i omului adevărata cale de urmat

Astăzi, în zi de mare sărbătoare a creştinătăţii,  deputatul Iulian Iacomi – candidat al PSD Călărași la funcția de primar în Lehliu-Gară, împreună cu preşedintele PSD Călăraşi, Ciprian Pandea alături de  senatorul Roxana Natalia Pațurcă, și  consilierul județean Sorin Vrăjitoru au participat la slujba de hramul bisericii Sfinții Împăraţi Constantin şi Elena din localitatea Răzvani.
“Misiunea bisericii este aceea de a nu îl lăsa pe omul acestei societăți să rămână acolo unde se află, pe treapta inferioară a degradării sale morale, ci îi dă puterea şi curajul de a înainta spre desăvârşire, arătându-i adevărata cale de urmat.”

 

Iulian Iacomi: Doresc la toți călărăşenii care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui, numai gânduri bune, urări de sănătate, noroc şi împliniri! Fie ca toate implinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc  liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani  și  o zi de Sf. Constantin și Elena cât mai frumoasă!