ITM Călărași nu se oprește. Iată unde au avut loc controale…

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ITM Călărași nu se oprește. Iată unde au avut loc controale…

In sãptãmâna 24 – 28.08.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: confecţii textile şi metalice, transport, construcţii, brutării, fabricarea altor produse din material plastic, restaurante şi baruri, fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă, construcţii, saloane de înfrumuseţare,  alte domenii de activitate.

Sâmbătă 28 iulie 2020, ITM Cãlãraşi împreună cu I.P.J. Călăraşi şi D.S.P. Călăraşi, au efectuat controale în domeniul alimentaţiei publice (terase, baruri, restaurante).

Rezultatul controalelor:

 inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã –  au verificat 15 angajatori, 6 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 117000 de lei. Au fost dispuse 26 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 28 de controale, 25 de angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 46 de avertismente şi s-au aplicat amenzi în valoare de 4000 de lei. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 47de mãsuri cu termene precise de rezolvare.