ITM Călărași descinde în farmacii și cluburi sportive. Iată de ce…

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ITM Călărași descinde în farmacii și cluburi sportive. Iată de ce…

COMUNICAT

 

In sãptãmâna 18 – 22.05.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: construcţii, transporturi, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, comerţ cu amanuntul al mobilei, activităţi ale cluburilor sportive, depozitări, lucrări foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de construcţii al proiectelor utilitare pentru fluide, tăierea şi rindeluirea lemnului, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

 inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã –  au verificat 27 de angajatori, 3 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 41500 de lei, din care 40000 de lei pentru muncă nedeclarată. Au fost dispuse 11 măsuri cu termene precise de rezolvare.

inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 30 de controale, 27 de angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 67 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 67 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.

Inspector Şef,

STAN IONEL