ITM Călărași continuă controalele și aplică sancțiuni. Iată unde…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ITM Călărași continuă controalele și aplică sancțiuni. Iată unde…

COMUNICAT

 

In sãptãmâna 18 – 22.11.2019, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: comerţ, agriculturã, construcţii metalice, transporturi rutiere de mărfuri, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, alte activităţi recreative şi distractive, restaurante şi baruri, transport şi distribuţie energie electrică, sănătate, alte domenii de activitate.

Rezultatul controalelor:

 inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã –  au verificat 38 de angajatori, 4 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 21500 de lei, din care 20000 de lei pentru muncă nedeclarată. Au fost dispuse 48 de  măsuri cu termene precise de rezolvare.

 

inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 27 de controale, 23 de angajatori au fost sancţionaţi, şi au fost aplicate 51 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 51 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.

 

 

Inspector Şef,

IORDAN IONELA