IPJ Călărași/Ultima săptămână: polițiștii au prins 121 infractori și au ridicat 69 permise de conducere

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași/Ultima săptămână: polițiștii au prins 121 infractori și au ridicat 69 permise de conducere

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 596 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 69 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 27 iulie – 02 august a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 26 acțiuni și s-a intervenit la 596 de evenimente, dintre care 577 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 121 de infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 8 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.171 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 520.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 69 permise de conducere și retrase 23 certificate de înmatriculare.