IPJ Călărași ne asigură că vom fi în siguranță în acest week-end…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași ne asigură că vom fi în siguranță în acest week-end…

24/24 ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

 

În perioada 17-19 iunie a.c., zilnic, peste 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi în teren, la datorie, pe raza întregului județ, unde vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru descurajarea și combaterea activităților care pot pune în pericol viața cetățenilor.

Astfel, vor fi organizate acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, vor utiliza și aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii vor fi prezenți și la cea de-a II-a ediție a Festivalului Young Veterans Fest, desfășurat în Parcul Dumbrava, din municipiul Călărași, pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite.

Siguranța și protejarea cetățeanilor repezintă o prioritate pentru noi, așadar, vă recomandăm să respectați legile și regulile de conviețuire socială și să sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat polițist.