Iordănescu Marian Reimond & Vodafone Călărași a continuat campania “Împreună putem” cu elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Iordănescu Marian Reimond & Vodafone Călărași a continuat campania “Împreună putem” cu elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”
În cadrul proiectului “Împreună putem”, astazi, 7.11.2023, managerul Vodafone Călărași Iordănescu Marian Reimond a invitat și premiat elevii clasei I B ai Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” Calarași. “Împreună putem” este viziunea prin care Vodafone își continuă misiunea de a contribui la societatea digitală în care nimeni nu este lăsat în urmă, reducând în același timp impactul aupra mediului. Astfel ,Vodafone accentuează rolul pe care fiecare persoană îl poate avea în schimbarea în bine a societății cu ajutorul tehnologiei. Așadar, școlarii veniți astăzi în vizită la sediul Vodafone Călărași au fost încântați să afle informații despre internet, televiziune, telefonie mobilă și modul cum funcționează aceste sisteme fără de care, cu siguranță, nu ne putem lipsi în viitor.

 

Totodată, agenții departamentului Door to Door Călărași au luat alături de ei pe micuții școlari arătându-le ce înseamnă tehnologia dar și problemele pe care încearcă să le resolve zilnic, pentru a putea beneficia de servicii de cea mai bină calitate.
Vodafone România în calitate de operator de telecomunicații își continuă misiunea pe care și-a asumat-o încă de la început, aceea de a construi un viitor digital mai bun în care oamenii sunt conectați cu tot ceea ce e mai important pentru ei.

 

Vodafone: “ Credem că toată lumea are dreptul să se bucure de beneficiile unei lumi mai bine conectate iar nimeni nu ar trebui lăsat în urmă”.
Vodafone este alături de copiii noștri , iar copiii noștri înseamnă viitorul.