Ion Samoilă/ PSD Călărași, cu tristețe despre votul negativ din CJ…VIDEO

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ion Samoilă/ PSD Călărași, cu tristețe despre votul negativ din CJ…VIDEO

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Ion Samoilă, a descris în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PSD Călărași despre refuzul consilierilor judeţeni PNL – USR de a vota hotărârile privind trecerea unor sectoare de drumuri comunale în administrarea Consiliului Judeţean.

 VIDEO

Samoilă: Am avut o şedinţă de Consiliu Judeţean. N-am putut să trecem două proiecte de hotărâri care vizau trecerea a două drumuri comunale în administrarea CJ Călăraşi. Intenţionam acolo să demarăm un proiect pentru a face o intrare la autostrada A2. Este necesară pentru toată zona, una agricolă. După cum ştiţi toate cerealele sunt transportate în Portul de la Constanţa, era foarte utilă realizarea acestei bretele de intrare pe autostradă. După toate discuţiile pe care le-am avut în plenul Consiliului Judeţean şi în comisii cu opoziţia PNL – USR, toate argumentele pe care le-am adus nu au fost suficiente astfel încât să-i convingem de utilitatea acestor hotărâri. Iniţial au votat împotrivă, am repus hotărârile pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare pentru că aveam de aprobat alte două hotărâri care aveau termen, am reluat disacuţiile în comisii dar opoziţia a votat din nou împotrivă. Nu reuşim să-i facem să înţeleagă că sunt lucruri necesare şi utile pentru judeţul Călăraşi. Nu sunt chestiuni personale.