Ion Samoilă/ PSD Călărași a cerut activului de partid  să aștepte Învierea Domnului în liniște și smerenie…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ion Samoilă/ PSD Călărași a cerut activului de partid  să aștepte Învierea Domnului în liniște și smerenie…

După o analiză importantă pe care secretarul executiv al PSD Călărași Ion Samoilă a făcut-o ieri 29 aprilie 2021, acesta a luat legătura cu organizațiile de partid din județ iar după conferința de presă s-a deplasat în multe localități. Una dintre ele a fost Unirea, localitate unde PSD a pierdut alegerile locale recente cu numai 55 voturi. Ca bun organizator, Samoilă a hotărât cu președinții de organizații, ca niște familii ce sunt în situații mai dificile să primească cadouri de la PSD.

Samoilă a elogiat și în cadrul conferinței de presă că PSD a dovedit de-a lungul timpului că este aproape de oameni. El a descris cum a reușit PSD ca să mulțumească pe cei care nu au posibilități să mănânce cozonac ori alte bunătăți și cum a organizat minunata acțiune la nivelul întregului județ. Cea mai importantă a fost intervenția lui Iliuță ce a apreciat că unii dintre semenii noștri au nevoie de ajutor nu doar în preajma sărbătorilor, ci ori de câte ori sufletul simte neajunsul celui de lângă noi. El a cerut activului de partid  să aștepte Învierea Domnului în liniște și smerenie.

Parlamentarii PSD au descris fiecare în felul lui cum a început Săptămâna Mare unii arătând că ar trebui să fim mai buni, mai iertători și să ne întoarcem atenția către aceia pentru care viața nu a fost la fel de binevoitoare. Pesediștii au descris suferința oamenilor pentru care bucuria Paștelui este umbrită de situația materială sau de starea de sănătate. Fericirea s-a întors asupra social-democraților au arătat aceștia prin sentimentele trăite ca urmare a întâlnirii cu electoratul sărac, nevoiaș, amărât. Ei au arătat că  atunci când dăruiești  primești la rândul tău bucuria oamenilor drept răsplată.
Asta, răsplata este drept că se întoarce la PSD și sub forma de voturi, dar s-a subliniat consecvența cu care aceștia organizează acțiuni similare  pentru ajutorarea celor defavorizați. Samoilă a arătat pentru Atitudinea din Călărași, firește că  una din prioritățilelui și ale echipei PSD este ca să fie alături de oameni, gata să ajute, nu doar în Săptămâna Mare, ci în fiecare zi! Dărnicia a cuprins întreg județul iar Samoilă a dorit  tuturor o săptămână liniștită în încercarea de a fi mai buni, mai iertători, și mai credincioși!