Intravilanul municipiului distrus pentru … scuar?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Intravilanul municipiului distrus pentru … scuar?

Lucrările pentru realizarea minunatului nostru scuar, măreață construcție electorală, au necesitat aducerea multor zeci de camioane cu pământ. Supraînâlțarea brazdelor cu magnolii pentru amplasarea așa numitelor oale ale lui Drăgulin a presupus ca să fie adus mult pământ. Pentru aceasta a fost distrus intravilanul localității, din zona de nord a municipiului, de lângă noul Cimitir – și acesta o altă realizare, atât de necesară a administrației locale.

Locatarii din zona ANL Tineret au arătat revoltați gropile imense abandonate de către cei ce au luat de aici pământ pentru…a-l duce pe scuar. În locul acestuia aici au fost adus moloz, gunoaie. Până și halde de resturi rezultate de la Sălătoriile auto au fost aruncate aici, în condițiile de nepăsare totală..

Ceva de neimaginat arată locatarii de la casele construite aici. Primarul nu a monitorizat ce se întâmplă, spun ei. Dar ce fac acei zeci de inspectori din Primărie de care ne lovim zilnic pe holurile acesteia sau prin birourile supraaglomerate – arată oamenii. Locația, de multe hectare ar putea fi fi amenajată prin proiecte ca Obor săptămânal, Târg spun cei cu care discut. Dar această preocupare nu există și în viziunea arhitectului municipiului. continuă ei.

Zona, desprinsă din imagini apocaliptice arată ca în fotografii. Aviz responsabililor de la Mediu și Poliției locale cu atribuțiuni în acest domeniu.

Așteptăm un punct de vedere al Primăriei Călărași, pentru reabilitarea zonei. La ultima întâlnire cu jurnaliștii, aceștia au propus primarului Daniel Drăgulin a se oferi o nouă locație pentru spectacole în zona Obor. Există și multe alte oportunități în această zonă, unde Primăria ar putea acorda premii pentru cea mai bună soluție de proiect, în cadrul unui concurs de proiecte.