Într-o ședință apreciată drept nestatutară, cuplul Drăgulin & Filipescu retrage sprijinul politic lui Vasile Iliuță

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Într-o ședință apreciată drept nestatutară, cuplul Drăgulin & Filipescu retrage sprijinul politic lui Vasile Iliuță
Astăzi 13 februarie Biroul politic județean al PNL Călărași a hotărât retragerea sprijinului politic președintelui Consiliului Județean Vasile Iliuță. S-a discutat situația creată prin declarațiile președintelui Consiliului Județean Vasile Iliuță în diferite circumstanțe, și s-a invocat că politica și atitudinea antiPNL și proPSD  justifică hotărârea de a cere demisia de onoare din funcția de președinte al Consiliului Județean.
În fapt, Iliuță nu a făcut nici o declarație politică și nu a făcut în Consiliul județean decât politica dezvoltării județului Călărași. Conform presei de casă a PNL, ședința de astăzi a fost apreciată de Iliuță drept nestatutară. Nu puteau ca doar 3 consilieri județeni și 10 primari să-i ceară justificări sau  demisia. Pentru a fi destituit acesta are nevoie de votul majorității consilierilor județeni. Important este că aceștia îl vor susține pe Iliuță indiferent ce opțiune politică ar avea, întrucât până în prezent a demonstrat profesionalism și implicare pentru dezvoltarea tuturor localităților din județ. De remarcat că Iliuță a fost judecat în lipsă, fără a i se da posibilitatea de a se justifica – aceasta fiind o situație de neimaginat pentru o formațiune democratică cum pretinde că este PNL Călărași.
În situația în care Vasile Iliuță nu -și va da demisia, biroul politic al PNL Călărași a hotărât retragerea sprijinului politic – este decizia BPJ al PNL Călărași.