Instituția Prefectului informează cu privire la eliberarea pașapoartelor

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Instituția Prefectului informează cu privire la eliberarea pașapoartelor

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În continuarea activităţilor întreprinse în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor, vă aducem la cunoştinţă faptul că începând cu data de 18.12.2017 Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple Călăraşi introduce sistemul de programare on-line pentru depunerea cererilor pentru emiterea paşapoartelor simple electronice şi temporare la sediul din Bulevardul Republicii nr. 44. Aceasta se va putea face prin accesarea paginii de internet www.epasapoarte.ro secţiunea programare.

Pentru a asigura în continuare primirea cererilor persoanelor care nu dispun de timpul necesar pentru a face programare on-line, sistemul va funcţiona numai pentru unul din cele două ghişee ale serviciului, cu o capacitate de procesare de 68 de cereri pe zi.

Mai multe detalii privind procedura şi condiţiile în care se fac programările pot fi obţinute pe pagina de internet menţionată la secţiunea programare-instrucţiuni iar informaţii privind documentele şi condiţiile necesare pentru depunerea cererilor pot fi găsite la www.epasapoarte.ro secţiunea acte necesare sau pe pagina web a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

 

 

PREFECT,

GEORGE IACOB