Înjurăturile către primar nu se opresc

8 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Înjurăturile către primar nu se opresc

Șoseaua Variantă Nord este locul unde românii își rup autovehiculele în continuare. Lucrările firmei STRABAG au fost întrerupte acum cca 1 lună, deși primarul Daniel Drăgulin a promis călărășenilor că se va reda un sens de circulație până la sfârșitul acestui an. Lucrările au fost efectuate în bătaie de joc, iar șoseaua a fost decopertată fără a se repara. Investiţia se face prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, are o valoare de finanţare de 7.594.659,13 lei.

sam_1113

Primarul oraşului, Daniel Ştefan Drăgulin a anunţat că ţine legătura cu executantul lucrării și  a dat asigurări:  “ Am avut discuţii cu constructorul pentru că, după părerea mea, există nişte întârziere în legătură cu lucrarea de pe strada Rocadei. Mi-au dat asigurări că până la sfârşitul anului, sensul de mers către Prefab va fi gata la stratul de nivelare, iar din primăvară se va trece pe partea cealaltă”, a spus primarul.

Asfaltul dacă mai poate fi numit așa, arată ca după bombardamente: îmbrăcămintea de ciment degradată are dale sparte, fisurate, tasate, exfoliate, lucrări executate înainte de anul 1985. Gropile din intersecții sunt nesemnalizate și nici măcar acoperite cu piatră. Șoferii înjură pe primar, deși nu el este cel responsabil pentru degringolada creată de această firmă.
În prezent, drumul este plin de gropi, iar şoferii fac slalom printre gurile de canalizare, rămase ca nişte jaloane deasupra  drumului parcă intenționat pentru a distruge jantele autovehiculelor – spune șoferul unui camion înjurând.

sam_1131

Este un pericol pentru conducătorii auto care pot rămâne fără roţi la maşini, dacă nu sunt foarte atenţi, spune un locatar din zonă. Zilnic fac pene și au cauciucuri sparte continuă el, arătând că cea mai profitabilă afacere este cea de vulcanizare.

Sunt şofer şi trec aproape zilnic pe şoseaua de centură din Călărași. Este plină de gropi şi nici măcar peticită nu a mai fost de ani buni. Ar trebui refăcută de la un capăt la altul, Nu înțeleg de ce au întrerupt lucrările după ce au decopertat șoseaua și nu au astupat gropile – spune un altul nemulțumit.

Mai multe știri din Călărași pe https://www.atitudineadincalarasi.ro

sam_1110