Infractorii au ajuns la Penitenciarul Slobozia sau Parchet. După caz…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Infractorii au ajuns la Penitenciarul Slobozia sau Parchet. După caz…

 

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliţiştii călărășeni

Poliţiştii au depus în penitenciar doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni economice. La domiciliul unuia au fost găsite cutii de ţigarete şi tutun. La data de 8 martie poliţişti din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au pus în aplicare două  mandate  de executare a pedepsei  cu închisoarea emise de către Judecătoria Brezoi, județul Vâlcea pe numele a doi bărbaţi din  judeţul Călăraşi.

Cei doi au fost condamnaţi la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antredepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate corespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de țigarete.

Cei doi au fost depuşi în Penitenciarul Slobozia judeţul Ialomiţa pentru executarea pedepsei. Totodată, la domiciliul unuia dintre bărbaţi au fost găsite 19,8 kg tutun măcinat, 6,93 kg tutun frunză, un dispozitiv electric pentru măcinat tutunul şi 64.200 ţigarete confecţionate artizanal. În cauză oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producere, deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat de către autoritatea fiscală competentă.

 

7 persoane care ar fi săvârşit infracţiuni cu violenţă reţinute de poliţiştii călărășeni

Poliţiştii au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi 7 persoane bănuite că au săvârşit infracţiuni cu violenţă.

La data de 8 martie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au probat activitatea infracţională a 7 persoane din localitate care în noaptea de 12 februarie a.c. s-ar fi agresat reciproc. Cei 7 bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe au fost reţinuţi de poliţiştii pentru o perioadă de 24 de ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de arestare preventivă.