Independența: Primarul Rădulescu Gabriel descrie prioritățile noii administrații

5 zile ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Independența: Primarul Rădulescu Gabriel descrie prioritățile noii administrații

Întâlnirile primarului Rădulescu Gabriel cu cetățenii, consultarea cu aceștia stă la baza consolidării unor relații de încredere prin care tânărul primar PSD caută să identifice problemele cetățenilor pe care să le rezolve prin soluții eficace. Începutul mandatului îl găsește pe noul primar venind în sprijinul elevilor și cadrelor didactice cu un proiect util învățământului online. Se dorește dotarea cu 202 tablete a copiilor și 31 laptopuri pentru cadrele didactice. Același proiect este destinat dotării cu 13 table inteligente, interactive cu mediul online..

Gabriel Rădulescu: Cel mai important proiect destinat dezvoltării comunității noastre este acela de introducere a gazelor naturale în localitate. Suntem asociați în cadrul unui proiect cu Grădiștea și Ciocănești și am primit avizul necesar de la Transgaz. Punctul de racord principal va fi la Vișini. Ne interesează să dezvoltăm proiectul realizării canalizării în Independența, acesta fiind deocamdată în stadiul de documentare. Noi nu uităm ca dezvoltarea localităților să fie benefică și cetățenilor din comune mai mici. De aceea vom realiza restul de 4 km. de asfaltare în Potcoava și 1 km în Independența. 

O lucrare importantă este aceea de realizare a iluminatului public modern. De acesta se vor bucura toate localitățile. Este vorba de un iluminat economic dar mai ales eficace din punct de vedere al iluminării, realizat cu corpuri LED. Vom amplasa 518 astfel de lămpi ne explică primarul Rădulescu Gabriel. Vorbind despre proiecte importante trebuie să amintim și realizarea unei rețele noi de apă în Vișini și Potcoava. Vrem să terminăm planurile topografice  pentru 5700 hectare din fonduri guvernamentale, în prezent având realizate doar jumătate dintre acestea. Mai avem și alte suprafețe  din intravilan de terenuri aparținând primăriei pentru care vom realiza Cărțile funciare, fără de care nu putem participa la proiecte destinate dezvoltării… încheie Gabriel Rădulescu, primarul care ne invită să-i prezentăm realizările după finalizarea acestora. Pentru că în viziunea vorbele nu au valoare, ci faptele…

Primarul Rădulescu și-a prezentat noua echipă de tineri care împreună cu echipa Vasile Iliuță  vrea să realizeze o administrație eficientă în favoarea cetățenilor. Descoperim un viceprimar tânăr, foarte bine informat cu realitățile și mai ales cu ceeea ce are de făcut. Descoperim o echipă unde risipa banului public nu trebuie să se producă și pentru care comunicarea cu cetățenii, respectul acestora este foarte importantă. Totul în comuna Independența.