În Călărași s-au montat primele țepe electorale

8 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru În Călărași s-au montat primele țepe electorale

După așa numitele oale ale lui Drăgulin, iată că avem o nouă realizare a administrației locale. Apreciate de trecători drept țepele lui Drăgulin, acestea au fost plantate astăzi în locul care a impresionat tot electoratul: minunatul scuar.

oale4
Operă de peisagistică și ikebana/ gândite în ședințele de culturism politic, montarea țepelor s-a realizat începând dinspre zona atât de dragă traseiștilor politici: sediul PNL Călărași.
Nu sunt țărușii lui Vlad Țepeș, atât de așteptați de călărășenii revoltați de risipa banilor publici pe străzile și trotuarele distruse, ci tutore pentru arbuști – spune un lucrător, specialist în spații atât de verzi.
Plantați cu zecile pe afacerea numită scuar, ei oferă un aspect dezolant, de speriere a copiilor, sau de înfricoșare a trecătorilor – arată un om în vârstă.
Mulți curioși s-au oprit astăzi să vadă minunea electorală promisă de actualul primar de la alegerile locale. Chiar se finalizează acest proiect? Nu se poate…Dar cu străzile și trotuarele ce are de gând? – întreabă trecătorii…
În așa numitele oale ale lui Drăgulin sunt plantate în sfârșit ”magnoliile”. Am întrebat pe lucrătorii care le plantează ce plante sunt și am aflat că au interdicție de a vorbi cu presa. Mai mult nici lor nu li s-a spus despre ce plante este vorba.
Să sperăm că nu vor îngheța în oalele care oferă un aspect unic în Europa.

tepe-2  oale-1