Hrubele din Călărași creează probleme de trafic în fața Primăriei.VIDEO

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Hrubele din Călărași creează probleme de trafic în fața Primăriei.VIDEO

Se lucrează la intersecția străzilor Sloboziei cu București, astfel că strada București este închisă de la intersecția cu Pompieri. Echipaje de Poliție locală, și de la Serviciul de Poliție Rutieră acționează pentru îndrumarea circulației rutiere, devierea ei pe str. Pompieri . La intersecția acesteia  cu Plevna, cu Grivița, București, Progresul, dar și în zona Hotel Călărași cât și la fața locului, în dreptul fostei Scoli generale nr. 1, în zona cunoscută drept ”La Stop”, echipajele de Poliție din Cîlărași, își fac meseria.

Se execută, în regim de urgență, lucrări de infrastructură cauzate de lăsarea terasamentului. Fostele beciuri ale caselor boierești din zona creează probleme. Utilaje cu cupă excavează și sunt încărcate cu moloz autocamioanele. Se văd urmele unei hrube…La fața locului găsim pe seful  Serviciului Poliție rutieră cms. Deacu, șeful Poliției locale, ing. Anghel Daniel, directorul Direcției tehnice a Primăriei ing. Gheorghe Marian. Vă vom ține la curent cu noutati.