Hotel Sport din Călărași folosit pentru cazare la nunta familiei Chirilă? De ce nu? Pamflet…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Hotel Sport din Călărași folosit pentru cazare la nunta familiei Chirilă? De ce nu? Pamflet…

Dacă banul este ochiul dracului, iată că și un hotel poate fi același lucru. Devenit deliciul presei călărășene, Hotel Sport administrat de Clubul Sportiv Municipal Călărași a fost gazdă primitoare la nunta celor mai importanți sportivi pe care ar fi putut să-i găzduiască vreodată: familia directorului CSM Mitică Chirilă și alaiul de…dansatori și cântăreți. Nunta familiei unui director așa important care administrează un hotel așa de primitor laolaltă cu sportivii a fost folosită după bunul plac al directorului și cu alte ocazii. Întrebat la Conferința de presă din 7 iunie cum s-a decontat cazarea probabil  fictivă a unor sportivi de la Secția de atletism  directorul Chirilă și contabila au scos pe gură nu o vrăbiuță ci…o barză. Campionii naționali la lungime și prăjină au dreptul legal de a sta la hotel Sport…Discuțiile în jurul cazărilor fictive pe la Cluj au fost descrise de dl. Chirilă foarte interesant la minutul 22. Astfel cazările sportivilor atât de performanți în camere la comun, împreună cu alte persoane par a fi cheia performanțelor sportiv dar și financiar al CSM Călărași.

 

Și cazarea ansamblurilor de muzicanți, socrilor și rudelor acestora, a altor cunoscuți mergând pînă la cântăreața și soțul ei – recunoscute pe plan mondial pentru actul sportiv realizat, pentru performanța de neegalat la întinderea coardelor vocale și  delectarea sportivilor care au nevoie de satisfacție pentru a avea rezultate ieșite din comun – sunt parte a succesului CSM, descris în fraze apocaliptice de către actualul director Chirilă/ vezi VIDEO de mai sus. Iată ce pot ascunde arhivele secrete ale deconturilor și cazărilor reale la Hotelul unde sunt formați sportivii către performanța de neegalat în țară și lume…

Una din cele mai controversate modificări ale Regulamentului de cazare de la Hotel Sport din Călărași vizează până și playlistul de la nuntă, sportivii de performanță dorind să introducă obligativitatea anumitor piese. Astfel, nuntașii cazați pe furiș la acest hotel minunat vor trebui să asculte obligatoriu o melodie  tradițională cum ar fi „Gașca Mea” de la CSM, dansul pinguinului, jaga-jaga, o sârbă pentru ăia în vârstă iar mirii vor trebui, obligatoriu, să facă un dans, împreună, pe „De vei pleca”, a lui Iris cu Chirilă Mitică, varianta înregistrată live. Cazarea familiei și apropiaților pe banii publici nu pot decât să aducă prosperitate sportivilor, satisfacție de neregăsit la Ministerul Turismului și Sportului. Cele mai căutate apartamente sunt 201 și 207…Nici altele de la Hotel nu pot fi ocolite. Oare cum funcționează Room Service?

Nici primarul Daniel Drăgulin nu putea să lipsească din această minune produsă de cazarea pe furiș a nuntașilor la Hotel Sport. Normele metodologice de aplicare a ultimelor Hotărâri de Consiliu local pentru atât de necesara subvenționare a nunților de la Hotelul așa numiților sportivi, cele referitoare la impozitarea activităților economice din preajma nunților ascund elemente halucinante puse acolo de consilierii locali din greșeală sau, mai rău, cu multă rea intenție… Astfel musai după o nuntă la Hotel Sport trebuie să trimiți și la primar o felie de tort de la nuntă. Ea trebuie să fie cea mai mare pentru ca și domn primar să poată face o evaluare cu privire la amploarea nunții. Doar nu poate să dea degeaba din taxele și impozitele călărășenilor sume imense de miliarde de lei pentru cazarea nuntașilor la acest hotel. Mințile luminate au stabilit totul în detaliu despre felia de tort ce trebuie ambalată corect în hîrtie galbenă de culoarea partidului actual iubit de primar dar și în funcție de procentul de frișcă adevărată din tort.

Trebuie ca să se știe exact dacă este o nuntă de săraci, cu frișcă doar pe deasupra, sau una căreia i se poate aplica altă grilă de cazare, a declarat Fane Miorlau, expert contabil al clubului de sportivi călărășeni. Muzica și dansul trebuie să facă neapărat parte din meniul sportivilor călărășeni cazați laolaltă cu nuntașii. Ei, sportivii se pot bucura cu ce găsesc prin antreu, cu felul unu, felul doi, sărmăluțe, un pahar de șpriț pentru o corectă apreciere sportivă de către domn director Chirilă și staff-ul de partid care subvenționează performanța.

Vom reveni cu noi dezvăluiri despre miracolul de la Călărași. Despre cum pot obține sportivii victorii și mai ales despre cum pot fi apreciați cei care se ocupă de coordonarea lor.

 

Toate materialele prezentate în acest articol (texte, imagini statice și filme) reprezintă opinia autorului și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni, fiind doar un pamflet. Acest articol nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor produse pe la Hotel Sport, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi.