Guvernul României continuă investițiile în educație

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Guvernul României continuă investițiile în educație

Viorica Dăncilă: “Guvernul României va continua investițiile în educație și reformarea sistemului de învățământ, așa încât să avem un act educațional modern și performant, capabil să dea României noile generații de tineri profesioniști.”

Am participat astăzi, cu multă emoție, la deschiderea anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea din Hunedoara, o comunitate mică, dar care merită, ca orice alt loc din România, oportunități solide de educație și dezvoltare.

Am credința că România va crește doar dacă educația va crește. Și pentru aceasta e nevoie de un consens național pe o perioadă lungă între toate formațiunile politice. E nevoie de maturitate, astfel încât, orice guvern ar fi la putere, să aibă sprijinul necondiționat pentru a dezvolta educația românească.

Guvernul României va continua investițiile în educație și reformarea sistemului de învățământ, așa încât să avem un act educațional modern și performant, capabil să dea României noile generații de tineri profesioniști.

Dragi profesori și educatori, vă felicit și vă mulțumesc pentru munca nobilă și pentru lucrurile frumoase și importante pe care le faceți zilnic!
Dragi elevi, mult succes în noul an școlar! Să nu uitați nicicând că în educație stau șansele voastre și viitorul României!