Guvernul numit Săptămâna viitoare. Iată de ce…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Guvernul numit Săptămâna viitoare. Iată de ce…

Guvernul Orban ar putea să poarte multe nume, dar probabil că cel mai potrivit pentru el este GUVERNUL SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Săptămâna viitoare facem rectificare bugetară.
Săptămâna viitoare vin măștile și materialele necesare pentru doctori și personalul medical.
Săptămâna viitoare dăm clarificările necesare ca să se poată aplica ordonanțele de sprijin pentru firme și persoane fizice.
Săptămâna viitoare o să dăm o ordonanță militară din care nu o să înțelegi nimic!
Totul săptămâna viitoare! Nimic acum!

Pentru vaccinarea antivirus și dotarea farmaciilor cu dezinfectanți, cu antigripale ori pentru tratamentul bolnavilor ce au alte boli decât virusul ăsta mai trebuie un mandat. Mai trebuie un mandat pentru ca efectivele de poliție, jandarmi și militari să împiedice deplasările în grupuri mari ale rromilor prin magazine unde să agreseze pe vânzători. Mai trebuie un mandat pentru ca prețurile să fie plafonate și cei care fac contrabandă cu alimente generale și medicamente să fie arestați. Mai trebuie un mandat pentru ca legea să fie respectată și eficientă. România…locul devenit drag pentru alegătorii din Diaspora. Paradisul minunilor…

Locul unde,  în numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm, să vă lăsăm să lucrați în liniște, să nu vă întrebăm cum faceți achizițiile și unde se duc banii!
GUVERN SĂPTĂMÂNA VIITOARE, dacă nu am spune nimic nu s-ar numi că suntem solidari cu voi, ci complici!