Guvernul ne vrea proști și cu mască. Școlile pot rămâne închise și la toamnă…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Guvernul ne vrea proști și cu mască. Școlile pot rămâne închise și la toamnă…

Premierul Ludovic Orban  previne cadrele didactice că vor sta tot acasă și la toamnă… Urmează reînceperea cursurilor doar online. Redeschiderea școlilor în septembrie depinde de evoluția pandemiei spune Orban.. .

Ludovic Orban: Nu știm care va fi evoluția și trebuie să fim pregătiți pentru orice situație. Atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al logisticii. Noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educație, să ne asigurăm că profesorii, învățătorii au capacitatea a transmite informații în orice fel de condiții, să pregătească cu mare migală începutul anului și să fim pregătiți pentru orice situație. Am încredere în capacitatea dascălilor de a se adapta la orice situație, de a rămâne aproape de copii, chiar dacă nu toți vor fi în clase, chiar dacă legătura va fi o legătura prin fibră optică și prin intemediul ecranului de calculator.