ALDIS, compania care face cunoscut mun. Călărași în toată țara, prin gustul produselor din carne…

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru ALDIS, compania care face cunoscut mun. Călărași în toată țara, prin gustul produselor din carne…
Fondat in 1990, în Călărași, Combinatul de carne ALDIS s-a remarcat prin produsele prezente pe masa consumatorilor de toate vârstele, pentru că ele se individualizează prin consecvența gustului natural, specific produselor din carne tradiționale românesti. Fabrica s-a dezvoltat de la an la an, având un singur scop, siguranța produselor fabricate, și calitate la un preț accesibil.
În prezent Compania ALDIS este în topul unităților din industria cărnii și realizează o gama variată de peste 200 de sortimente de produse din carne. Dimensiunea fabricii a crescut considerabil ajungând la o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.
Prin strategia stabila, societatea a parcurs mai multe etape începând cu documentarea de către managementul societății asupra unor societăți similare de profil din statele membre UE, a continuat cu extinderea si modernizarea spatiilor de producție, depozitare, achiziționarea de echipamente performante, însușirea tehnologiilor moderne și nu în ultimul rând permanenta instruire a personalului si perfecționarea pregătirii profesionale a acestora.
În cadrul fabricii se poate observa un flux tehnologic compus din: depozite frigorifice, hala de tranșare, injectare, tamblerizarea, tocare-cuterizare, fierbere-afumare, etichetare produse, depozitare produse finite, porționare-feliere, vidare, laboratoare, secția de produse crud-uscate, abator.
Produsele Aldis se distribuie în peste 30 de județe din Moldova, Oltenia, Ardeal, Banat, prin cele 32 de depozite amplasate în marile orașe: Iași, Vaslui, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Galați, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Pitești, Rm. Vâlcea, Tg. Jiu, Dr. Tr. Severin, Slatina, Craiova, Constanta, Călărași, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, București s.a.- precum si prin magazinele proprii. O alta veriga a lanțului de distribuție o reprezintă aprovizionarea marilor magazine: BILLA, METRO, SELGROS, GIMA, CORA, CARREFOUR.