Gropile de pe carosabil din dreptul scurgerilor pluviale bagă în spital un tânăr călărășean. Vor urma și alții?

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gropile de pe carosabil din dreptul scurgerilor pluviale bagă în spital un tânăr călărășean. Vor urma și alții?

Gropile de pe așa zisul bulevard al Republicii sunt de neevitat. Nu ai cum să ocolești una pentru că dai în alta. Distruse pentru că șeful poliției rutiere și primarul au dat aprobare pentru ca traficul greu să tranziteze orașul, și această stradă principală produce zilnic disconfort. Salariații de la Serviciul Spații verzi și mai mult pavaje au peticit în primăvară și recent gropile de pe stradă dar este inutil, arată locatarii din zonă. Strada se surpă sub greutatea autocamioanelor de peste 40 de tone supraîncărcate cu bușteni, nisip de la balastiere, materiale de construcții. Autoritatea Rutieră Română este în municipiul Călărași o glumă, ei nu pot fi văzuți controlând traficul greu din localitate pentru că acesta are complicitatea Primăriei și Poliției. Mulți așteaptă ca cei 3 lucrători care lucrează pe strada Variantă Nord din partea marelui concern austriac STRABAG să finalizeze lucrările așa cum a promis primarul, adică în luna august acest an. Nimeni însă nu mai crede în primarul Drăgulin, cel responsabil de buna administrare a drumurilor conform legii. Nimeni nu mai crede în Călărași de măsuri luate pentru siguranța circulației. Totul se desfășoară haotic, într-o mare aglomerare de autocamioane, căruțe, autoturisme de școală pe o infrastructură distrusă, degradată, cum nu prea poți găsi în satele din județ.

 

Tânărul din imagine, este internat în Spitalul Județean cu fractură de claviculă. Circula normal pe acest bulevard al suferinței până a dat în groapa din imagine. Nu a putut să o evite pentru că ar fi produs un accident rutier cu urmări mai grave. Este o groapă ca multe altele scufundată cu mult sub nivelul străzii, și pe care Primăria nu vrea să le repare spunând că este obligația ECOAQUA. Conducerea acestei societăți este preocupată de alte aspecte, mai precis de cum să justifice prețul mare al apei din municipiu, salariile mai mici de cele sub economie ale salariaților și mai ales sporurile de cca 1 miliard și jumătate acordate pentru performanță dlui director. Care performanță? Cea de a băga în Spitalul Județean oamenii? Primăria Călărași@Ecoaqua TREZIȚI-VĂ!