Greu de scăpat de controlul polițiștilor. 88 societăți și 536 auto transport de persoane au fost controlate. Iată de ce…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Greu de scăpat de controlul polițiștilor. 88 societăți și 536 auto transport de persoane au fost controlate. Iată de ce…

Nr. 315 din 23.06.2021

 

ACȚIUNI ORGANIZATE DE POLIȚIȘTI PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

Luni, 22 iunie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine publică au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 88 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 536 de autovehicule destinate transportului de persoane.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.012  persoane și au fost aplicate 35 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.