GRATIS. Prânz festiv, coctail, fotografii și filme, produse de promovare personalizate. Totul gratis pentru toți. De Ziua mun. Călărași…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru GRATIS. Prânz festiv, coctail, fotografii și filme, produse de promovare personalizate. Totul gratis pentru toți. De Ziua mun. Călărași…

Masă gratis în Piața Prefecturii sâmbătă 18 sept orele 12 de Ziua mun. Călărași. La corturi și restaurante…

Zilele mun. Călărași au aprobat cheltuirea unor sume foarte frumoase pentru ca cetățenii să se poată simți bine, să mănânce și să bea pe săturate. După ce primarul va înmâna câteva diplome la cetățenii de onoare scutiți de acum încolo de impozitele și taxele locale va urma o defilare cu mașinile vechi prin municipiu. După aceea va urma o masă câmpenească. Pentru aceasta Primăria Călărași a cumpărat de la Dedeman corturi, pavilioane și mese de 6400 lei. Apă plată s-a cumpărat doar de 1000 lei. 

Cetățenii se pot înfrupta la o masă de prânz organizată conținând un aperitiv, un fel principal, desert, apă, băuturi răcoritoare și cafea de 8000  lei oferite de Columna N.G. Surse de presă din Primăria Călărași indică că se va putea mânca gratis nu numai la cort ci și la restaurantul Queen. Oficialitățile, salariații din Primăria Călărași și Consiliul Județean, invitații de onoare vor putea servi masa gratis la YTU.

Conform achizițiilor de pe SICAP, Primăria Călărași va realiza gratuit cetățenilor fotografii la o cabină și filmări. Acestea, în valoare de 2450 lei se vor executa de Stoica Marinel. Se vor da gratuit produse și materiale personalizate de promovare pentru eveniment participanților cum ar fi plachete omagiale, diplome, pungi, pixuri, stilouri, culori, mape, stick-uri USB, plachete și trofee omagiale de 313000  lei prin Media Print.  Roger Graphics Design va oferi gratuit invitaților la Nunta de Aur Certificate de căsătorie, tablouri canvas personalizate cu ramă ascunsă din lemn și alte produse informative și de promovare de 6090 lei. 

Suntem asigurați că se va mânca și bea pe săturate iar cetățenii sunt așteptați să se bucure de gratuități. La mulți ani Primăria Călărași!