Grama Eduard nu poate fi descurajat de către…inutilele vuvuzele. El se opune în continuare risipei banului public

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Grama Eduard nu poate fi descurajat de către…inutilele vuvuzele. El se opune în continuare risipei banului public

În ciuda continuării minciunilor și dezinformărilor care se acreditează din nou în mass media de către așa ziși-ziariști, îmi reafirm poziția de a nu mai permite risipirea nici unui leu din banul public.
În continuare sunt uimit și amuzat de rapiditatea cu care, imediat ce sesizez anumite ilegalități sunt atacat fără motive în presă.
Îmi voi menține poziția față de nelegalitățile pe care le-am constatat chiar dacă voi fi în continuare calomniat pentru datorii ale unei societăți cu care m-am intersectat odată (datorii asumate și aflate în curs de executare) sau pentru o inexistentă ordonanță de interzicere a activității acelei societăți de către DSV.
”Dezvăluirile de presă” de azi sunt de fapt cunoscute demult de către toată lumea, sunt informații publice, se referă la litigii între societăți comerciale, nu au nicio legătură cu activitatea mea de la CJ iar încercarea oricărei vuvuzele de a mă intimida nu va avea succes.

Grama Eduard