Grădiștea. Primarul Vasile Matei anunță finalizarea lucrărilor la canalizare. Începe asfaltarea a 4 străzi… VIDEO

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Grădiștea. Primarul Vasile Matei anunță finalizarea lucrărilor la canalizare. Începe asfaltarea a 4 străzi… VIDEO

În curând se vor finaliza lucrările de canalizare în com. Grădiștea…

Comuna Grădiștea este una dintre comunele cu o mare întindere de-a lungul DN31. Complexitatea lucrărilor la rețeaua de apă nu au constituit impedimente pentru administrația locală de aici. Aflăm de la constructorul rețelei de canalizare ing. Rotaru că firma sa începe lucrul la ora 7. Calitatea lucrărilor este remarcabilă, o arată și filmările. Condițiile de lucru de-a lungul drumului național impun mare atenție, iar executantul spune că în maximum 2 săptămâni va termina lucrarea.

 VIDEO

În Grădiștea începe asfaltarea a 4 străzi

Primarul Vasile Matei este bucuros că va racorda toate locuințele la canalizare dar pentru ca lucrarea să fie deplină, vom începe și lucrările la Stația de epurare a apelor uzate. Descoperim același primar implicat pentru rezolvarea problemelor comunității, receptiv la toate problemele ce vin de la cetățeni. Vasile Matei: Sunt primarul tuturor. Și al celor ce m-au votat și al celor care nu m-au votat. Acum fac administrație și nu politică. Mă preocupă să finalizez tot ceea ce am promis oamenilor. Și în curând vom începe asfaltarea a 4 străzi în comună. Nu o facem pe banii guvernului ci din economiile strînse de anul trecut. Tot curând vom da în funcțiune Căminul Cultural. O vom face cu ansamblurile de copii care au făcut cinste comunei noastre la diferite competiții. Urmează și ziua comunei. Ținem la tradițiile noastre și vrem să le respectăm cu cinste, așa cum merităm…a spus Vasile Matei.

 VIDEO

Rezolvarea problemelor cetățenilor – o preocupare a primarului Vasile Matei

Ne preocupă buna funcționare a activităților în localitate. Întreținem parcurile, spațiile verzi, fasonăm arborii și salubrizăm comuna. Asigurăm serviciile publice eficient, la timp. Important pentru noi sunt oamenii. Toți oamenii trebuie să se bucure de dezvoltarea localității spune primarul PSD, ing. Vasile Matei indicând către lucrarea de introducere a gazelor naturale în localitate. Aceasta ar trebui să fie un proiect guvernamental de care să se bucure toate localitățile de pe raza DN31  Oltenița – Grădiștea. Toate localitățile au dreptul de a fi racordate la gaze naturale și nu doar cele care au strîns un punctaj cerut de solicitanții de branșare la rețea. Așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile, cum va stabili guvernul actual ca prioritate acest proiect important pentru dezvoltarea tuturor localităților…a încheiat primarul PSD.