Grădinița cu program prelungit”‘Voinicel” din Mircea Vodă oferă la copii mezeluri împuțite?

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Grădinița cu program prelungit”‘Voinicel” din Mircea Vodă oferă la copii mezeluri împuțite?

Ieri 21 noiembrie 2017 după orele 16 părinții care își luau acasă copiii, au constatat că acestora tocmai li se servise o felie de pâine cu brănză și o felie de șuncă presată. Mirosul urât al  șuncii presate și faptul că aceasta era lipicioasă având și modificări de culoare au atras atenția a 4 părinți dar nu și personalului responsabil cu distribuirea hranei către copii din partea grădiniței. Părinții au constatat că mulți copii tocmai serveau șunca presată…urât mirositoare, care se oferă cu alte bunătăți…la un meniu zilnic de 10 ron/copil. 100 de copii servesc masa zilnic acolo…

Contactată telefonic directoarea grădiniței Voinicel, dna Voicu Aurelia nu a vrut să declare nimic la telefon și a închis telefonul. Firma de cathering a restaurantului Clasic a declarat prin directorul acesteia, dna Samoilă Aurelia, faptul că asemenea incident nu poate fi real, că o preocupă sănătatea copiilor de acolo ca și pe ai dumneaei personal. A declarat că marfa trebuia să fie proaspătă, fiind cumpărată cu o seară înainte de la…un supermarket. Că dumneaei ar deține un Certificat de conformitate și ar păstra probe din alimente la frigider. Cum poate fi posibil ca mezelurile cumpărate din supermarket…să fie vechi, urît mirositoare sau lipiciose?

Sunt întrebări pentru care trebuie să trezim acea Direcție de sănătate publică, pe doamna director de acolo…  Pentru ca aceasta este preocupată ca în zile de audiență să se deplaseze la simpozioane ale ministrului agriculturii. Ce o avea în comun agricultura cu sănptatea călărășenilor…greu de dedus. Doamna Gianina Teodorescu  are de răspuns la multe întrebări cum ar fi măsurile luate față de focarele de mizerie de la Piața Centrală agroalimentară, gunoaiele aruncate peste tot, chiar pe la colțuri de stradă și la alte multe prea multe alte probleme, la care un director interimar de vreo 4 ani ca Domnia Sa nu știm cum le poate face față. Nici la OPC Călărași nu am găsit pe director deși era program de audiență.

Stai și te gândești cine răspunde de sănătatea copilului tău dacă se intoxică…și de minunile care îl pot aștepta dacă ajunge pe la Spitalul nostru atât de județean…Cine răspunde?