Georgian Honciu a plecat de la Dunărea Călărași…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Georgian Honciu a plecat de la Dunărea Călărași…

Georgian Honciu nu va mai evolua  pentru Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul de 31 de ani a semnat un contract pe 2 ani cu gruparea din Liga a 2-a, ACS Campionii Fotbal Club Argeş, fiind una dintre achizițiile urmărite de mult ale  antrenorului Ionuţ Badea. Honciu este unul dintre cei mai importanți și experimentați jucători pe care îi avea Dunărea  în lot, unul dintre puținii rămași și după retrogradarea din Liga 1. 

Honciu a venit  la Călăraşi în  2018, de la Viitorul Tg. Jiu, Honciu și a evoluat în 51 de partide pentru Dunărea, marcând 9 goluri. Este jucătorul care a marcat primul gol pentru Dunărea în liga 1 în meciul din runda inaugurală a ediţiei 2018 – 2019, Viitorul – Dunărea 0-1. În sezonul 2019 – 2020, Georgian Honciu a evoluat în 21 partide, fiind de 7 ori numele  marcatori, de 2 ori din penalty. 

La scurt timp după suspendarea campionatului din cauza pandemiei, a spus fotbalistul pentru site-ul Dunării declarând că ia în calcul și să rămână la echipa din Călărași: ”Nu ştiu dacă e prematur, eu mă gândesc să şi rămân. Deocamdată nu am primit nicio ofertă din partea clubului. Aşteptam ceva oferte dar de când a început pandemia am încetat orice fel de comunicare şi de negociere cu vreun club”, a spus Honciu.

Conducerea AFC Dunărea 2005 Călăraşi a anunțat încetarea colaborării cu Georgian Honciu, contractul acestuia expirând la sfârșitul acestei luni. Sosit la Călăraşi în urmă cu 2 ani, Georgian Honciu a evoluat pentru clubul nostru în 51 de jocuri, înscriind şi 9 goluri. În acest sezon, a fost prezent pe teren în 21 de partide, de 7 ori trecându-şi numele şi pe lista marcatorilor. Georgian Honciu este jucătorul care a marcat primul gol pentru Dunărea în liga 1 (în meciul din runda inaugurală a ediţiei 2018 – 2019, Viitorul – Dunărea 0-1) – arată clubul de fotbal AFC dUNĂREA 2005 Călărași.

Clubul Dunărea îi mulţumeşte lui Georgian Honciu pentru munca depusă la Călăraşi, urându-i mult succes în activitatea profesională”, a anunțat Dunărea Călărași pe site-ul oficial.