Gaz Metan Mediaș – Dunărea Călărași : 0-0

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gaz Metan Mediaș – Dunărea Călărași : 0-0

Echipa noastră a terminat la egalitate, scor 0️⃣ – 0️⃣ în deplasare la Gaz Metan Mediaș! 
Urmează un duel decisiv pe 27 aprilie la Călărași cu FC Hermannstadt! 

 

La începutul meciului de astăzi, Gaz Metan Mediaş înregistra cinci victorii din cinci partide şi era favorită să câştige play-out-ul, fiind la trei puncte distanţă de Dinamo. Gaz Metan  Mediaş nu are probleme cu fotbalul ci cu ieșirea din insolvență a clubului, fapt semnalat de Edward Iordănescu:

“Pe mine mă deranjază în continuare şi mă supără acest aspect, nu ne-am rezolvat încă problemele financiare. Ştim că se fac eforturi, ştim că este foarte importantă ieşirea din insolvenţă cel mai mult. Dar stabilitatea clubului şi elementele astea au periclitat cash-flow-ul clubului şi asta a dus la întârzieri. Deja sunt mai bine de două luni fără plată şi apasă, iar atmosfera la antrenamente, chiar dacă implicarea e totală, nu e cea mai bună şi e normal” , a declarat antrenorul de la Mediaş.

Pe de altă parte, Dunărea s-a luptat  pentru a se  salva de la retrogradare. Conducerea clubului din Călărași a făcut multe eforturi în acest sens începând cu transferuri ale unor fotbaliști despre care se credea că vor aduce victoria… În această ediție de play-out Dunărea Călărași a avut o singură victorie…2-1, pe terenul celor de la FC Botoşani.

La începutul partidei…Dan Alexa declara: Mergem la Mediaş cu gândul să repetăm evoluţia bună de la Botoşani. „Întâlnim cea mai bună echipă a play – out-ului. În ultimele 5 meciuri a obţinut tpt atâtea victorii. O echipă care are un antrenor cu nume în fotbalul românesc. Venim după o înfrângere ruşinoasă la Chiajna dar mergem la Mediaş cu gândul să repetăm evoluţia bună de la Botoşani. În disputele cu adversari catalogaţi mai buni, echipa se mobilizează altfel reuşind să aibă evoluţii bune spre foarte bune” a declarat Alexa care a continuat „Este important să obţinem „ceva” la Mediaş pentru că avem puncte de recuperat în faţa celor de la Hermannstadt. Cred că fiecare meci care urmează e foarte – foarte important”.

Numai că la Mediaș nu s-a obținut ceva ci doar cartonașe galbene și…ocazia de a înscrie un autogol de către Luchin…

12′ Prima ocazie apartine gazdelor la sutul lui Chamed din lovitura libera. Respinge Straton in lateral.

18′ Mario Rondon (Gaz Metan) reia cu capul dintr-o centrare a lui Chamed. Mingea ajunge in bratele lui Straton.

21’Caiado cauta poarta cu un sut, dar nu-l poate invinge pe Straton.

35′ Ndiaye intra in locul lui Keita la Calarasi.

 42′ Ocazie! Inca o sansa de gol ratata de gazde dintr-o faza fixa. Chamed a prins poarta cu un sut de la distanta, minge respinsa de Straton in fata.

45′ Cartonas galben ! Ivanov vede cartonasul galben, primul al meciului.

 48′ Cartonas galben ! Steliano Filip vede cartonasul galben.

52′ Mario Rondon trimite balonul cu capul pe centrul portii in bratelel lui Straton.

60′ Cartonas galben ! Chamed vede galbenul pentru o lovitura in saritura la Enache.

72′ Luchin (Calarasi) aproape de autogol. Doar corner pentru gazde in cele din urma.