GAZ METAN MEDIAȘ- DUNAREA CALARASI 0-0 / Dunărea obține 1 punct și intră în play – out cu 12 puncte

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru GAZ METAN MEDIAȘ- DUNAREA CALARASI 0-0 / Dunărea obține 1 punct și intră în play – out cu 12 puncte

GAZ METAN 0-0 DUNAREA CALARASI

Gaz Metan si Dunarea Calarasi s-au întâlnit astăzi in ultimul lor meci din sezonul regulat. Ambele echipe sunt in play-out, dar se lupta pentru obtinerea de puncte si terminarea pe un loc cat mai bun inainte de aceasta etapa a campionatului. Gaz Metan a fost depasita de Dinamo, dupa victoria cainilor rosii la Chiajna, deci avea mare nevoie de victorie împotriva Dunării Calarasi pentru a fi din nou in fata lor. Meciul tur dintre cele doua echipe s-a terminat 0-0, la Calarasi.

Min 2. Ocazie mare inca din primele minute pentru Gaz Metan! Lovitura de cap puternica a lui Rondon, insa Calancea este pe faza si respinge!

Min 40. Ocazie mare pentru Dunarea! Souda a ramas singur cu portarul, insa Plesca a respins fabulos!

 

Min 46. A inceput repriza secunda!

Min 58. Gaz Metan cere penalty la o faza in care Caiado a cazut in careu. Totusi, arbitrul a lasat meciul sa continue

FINAL DE MECI! Chiar daca ambele echipe au avut ocazii importante, niciuna nu reuseste sa inscrie si obtin cate un punct din aceasta partida. 

Meciul desfășurat pe stadionul de la Mediaş a început în forţă pentru gazde. Dunărea Călărași a avut prima ocazie  în minutul 40 când Luchin şutează de la 23-25 de metri puţin pe lângă poarta apărată de Pleşca. Un minut mai târziu se consumă şi cea mai mare ocazie a Dunării din prima parte. Honciu îl deschide bine pe Souda care intră în careu dar şutul său e slab oferindu-i posibilitatea lui Pleşca să respingă.

În repriza a doua Honciu încearcă un şut – centrare din careul Mediaşului dar balonul nu e ajuns de Ammari, aflat aproape de bara din dreapta lui Pleşca.

Dunărea izbuteşte să obţină remiza şi strânge 24 de puncte la capătul celor 26 de etape din cadrul sezonului regulat. În play – out, Dunărea Călărași va intra cu 12 puncte şi va porni cursa spre salvarea de la retrogradare de pe locul 6.

De partea cealaltă Gaz Metan Mediaș, cu 31 de puncte strânse până acum, va intra în play – out cu 15 puncte.

Dan Alexa“Un joc în care am arătat bine 60 de minute. Am avut posesie, am controlat jocul, am rupt ritmul celor de la Mediaş. Ştiam că Gazul e o echipă care încearcă să-şi impună ritmul de joc pentru că are jucători de calitate. Cred că am avut ocazia meciului prin Souda, singur cu Pleşca.”  spus la conferinţa de presă Alexa care a recunoscut că Mediaşul a avut un final de joc mai bun. “Am suferit în ultimele 20 de minute. Gazul putea să înscrie. Este o echipă bine organizată, cu jucători buni.” a mai susţinut antrenorul “galben – albaştrilor”.