Garda de Mediu…TREZEȘTE-TE! Călărășenii descriu starea jalnică a împrejurimilor mun. Călărași

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Garda de Mediu…TREZEȘTE-TE! Călărășenii descriu starea jalnică a împrejurimilor mun. Călărași

Obișnuiesc să fac jogging pe șoseaua care duce spre podul 4. Recent în timp ce mă aflam pe pod am simțit mirosuri destul de neplăcute. Curiozitatea m-a făcut să arunc câteva priviri în jur și am observat că cineva a dat foc la un morman de bălegar amestecat cu gunoaie. Mirosul generat de această rețetă reușește să dea peste cap orice stomac. Al meu a devenit foarte supărat și m-am îndepărat rapid. La a doua privire am sesizat cum sub pod se adună încet o grămadă de deșeuri diverse care crește în dimenisiuni. Am devenit iritat.

Peisajul în această locație este atât de frumos, trist că se întâmplă asta, trist că este contaminat. Și dacă cineva nu ia măsuri rapid, locul va fi acaparat de gunoaie, aerul va deveni irespirabil și un obiectiv al orașului va deveni gri.  Cine face asta? Ce pot face eu ca să îi împiedic?

Vă rog să publicați o știre prin care să informați autoritățile și locuitorii ce se întâmplă la Podul 4. Dacă nu se iau măsuri peisajul va fi distrus.

Dacă doriți mai multe detalii mă puteți contacta la numărul de telefon 0736119438.

Andrei Flangea