Garda de Mediu și IPJ Călărași pe urmele infracțiunilor cu materiale lemnoase

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Garda de Mediu și IPJ Călărași pe urmele infracțiunilor cu materiale lemnoase

Inspectori ai Gărzii de Mediu și polițiștii din Călărași au efectuat verificări și controale la 4 obiective, pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos. În urma ilegalităților constatate, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.000 lei. În ziua de 23 noiembrie a.c.,polițiștii au efectuat  verificări în locurile de depozitare/comercializare a materialului lemnos din municipiul Călărași.

S-au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.000 de lei și a fost ridicată în vederea confiscării suma de aproape 1.400 lei, reprezentând contravaloarea mărfii pentru care nu s-a prezentat documente de proveniență, precum și sume nefiscalizate de pe casa de marcat. În acţiune au fost angrenaţi lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Călărași și Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași. Garda de mediu din Călărași sub conducerea noului Inspector Șef Zanfir Cristian va continua să desfășoare astfel de acțiuni. Cetățenii sunt rugați să nu ezite și să sesizeze cu privire la contravențiile și infracțiunile din domeniul silvic!