Gâldău: Primarul liberal Vasile Aurel nu se lasă și construiește o grădiniță. Pe banii guvernului…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gâldău: Primarul liberal Vasile Aurel nu se lasă și construiește o grădiniță. Pe banii guvernului…

La Jegălia primarul Vasile Aurel nu este de găsit. Aflăm că își petrece mult timp pentru a finaliza proiecte de suflet, pentru cei din Jegălia și nu numai. Este necesar de avize și autorizații, de multe deplasări la ministere pentru a obține finanțare proiectelor sale….Unul este acela prin care a reușit să obțină încadrarea a 3 medici pentru a deservi Centrul Medical din localitate. A reușit să convingă pe cei de la CAS de utilitatea proiectului destinat pentru asigurarea sănătății cetățenilor și nu s-a oprit aici.

În Gâldău, vineri 2 august a fost predat către Compania Națională de Investiții amplasamentul necesar construirii unei noi grădinițe. Fostul sediu al C.A.P. care stătea să cadă a fost demolat și în locul lui, pe banii guvernului vom construi o grădiniță modernă, pentru tinerii din localitate. Nu a fost ușor să accesăm proiectele CNI, este o competiție mare pentru a respecta criteriile solicitate și un volum mare de muncă. Am reușit aceasta cu sprijinul echipei mele, care mi-a dat tot concursul necesar – spune Aurel Vasile, primarul localității.

Aici se va construi în câteva luni o grădiniță modernă

 

Grădinița cu program normal nr. 1 din Gîldău va mai beneficia și de dotare cu echipamente, dotare cu mobilier specific didactic și de laborator și de dotări independente de 162 404 ron, tot pe banii guvernului printr-un proiect PNDL -spune primarul. Investim an de an în condiții pentru asigurarea unui învățământ de calitate, investim în spații moderne dotate eficient pentru un act didactic de calitate la școlile din localitate, arată primarul descriind cu mândrie proiectele sale finalizate la Instituțiile de Învâțământ din localitate și la Centrul Cultural care te uluiește.