Gălbinași: Primarul PSD Radu Paul nu mai are ce asfalta. Iată ce proiecte mai are…

1 lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gălbinași: Primarul PSD Radu Paul nu mai are ce asfalta. Iată ce proiecte mai are…

Gălbinași: oameni și fapte…

La Gălbinași descoperi o comună curată, cu străzi asfaltate. Aici primarul a asfaltat pe banii guvernului, prin proiecte PNDL absolut toată localitatea. Cetățenii se bucură de o comună modernă, iluminată, dotată cu magazine bine aprovizionate, cu un supermarket. Pentru Radu Paul nimic nu este imposibil de realizat, mai ales când cetățenii îi spun ce nevoi au, imediat primarul le stabilește împreună cu echipa de consilieri locali ca priorități. Oamenii au cerut o Uzină pentru tratarea apei, și au avut-o imediat. Nu a contat că vremea a fost rea, că a nins sau plouat, uzina s-a terminat. Apa este de foarte bună calitate și la jumătate de preț față de cea din mun. Călărași.

Consilierul primarului ne descrie munca sa din 2013, proiectele începute de atunci cu finanțare externă sau prin dezvoltare MRDE. Reabilitarea și modernizarea școlii din 1938 de 100 mil euro s-a finalizat. O altă grădiniță din 1936 a fost reabilitată, modernizată prin finanțare europeană și norvegiană. Au urmat asfaltări de 7,2 km prin PNDL terminate în 2016, extindere rețea alimentare apă 10.2 km o finalizăm anul acesta în apilie pentru că am fost contestați. Firma castigatoare finalizeaza lucrările. Stația de tratare a apei este un proiect important. Am realizat un bazin de 400 metri cubi. Prețul apei este acceptabil. Noi plătim 0.05 % la Apele Romane. ANRE a stabilit 2,67 lei pe metrul cub. Noi am cerut 3 lei preșul pe metru cub și pt a devolta rețeaua.Pe 99% vom avea apă din suprafața comunei. Asfaltarea drumurilor locale s-a terminat. Stația de epurare, 11, 5 km de 100 euro este depus preoict. Extinderea canalizării cu 8,6 km. Peste 2 ani vom avea canalizare pe cca. 19 km în comună. Trebuie să realizăm rețeaua de gaze. Avem mult de muncă aici la Gălbinași, ne preocupă bunăstarea cetățenilor, dezvoltarea localității. Iată ce declara acum 9 luni primarul PSD Radu Paul. Sunt lucruri care s-au împlinit. Pentru că seriozitatea caracterizează pe Radu Paul și pe oamenii din echipa sa. VIDEO

Acum primarul lucrează la extinderea rețelei de apă și canalizare. Toată comuna Gălbinași va avea racordare la aceste utilități, încă din acest an. Este vorba de zeci de kilometri de instalații, de proiecte și echipe care lucrează zilnic, care sunt controlate inopinat de primar sau echipa sa. Radu Paul nu se oprește aici. Gîndește și el un nou Cămin Cultural, mai vrea să realizeze 2 blocuri de locuințe pentru cei defavorizați și să realizeze un nou sediu pentru Primărie. Are amplasamentele la dispoziție și majoritatea documentației este realizată. Se muncește mult, și bine la Primăria Gălbinași. Se muncește pentru oameni, pentru un viitor mai bun.

CetățeniPuține localități se compară cu a noastră. Primarul nostru este omul care sfințește locul. Lucrurile bune se văd aici în comuna noastră. Radu Paul este un primar foarte bun. Ne-a făcut și școala, ne face de toate ca să trăim bine aici în Gălbinași. Avem copii mulți. Este nevoie de apă caldă, la bucătărie avem nevoie de canalizare. Să trăim și noi civilizat. Primarul se ocupă de asta. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Este un om foarte gospodar. Cum să numergem la vot? Mergem. Tot pe el o să îl votăm. De câte ori va fi nevoie. Avem nevoie de așa om.