Gălbinași/ primar Radu Paul: Nimeni nu a putut opri dezvoltarea localității noastre…

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gălbinași/ primar Radu Paul: Nimeni nu a putut opri dezvoltarea localității noastre…

Dezvoltarea comunei Gălbinași a condus ca aceasta să fie una dintre cel mai frumoase localități din județ. Dacă în urmă cu 20 de ani noroaiele intrau în curți și case, comuna nu avea iluminat, de 2 ani comuna este asfaltată în întregime și are iluminat modern cu LED. Proiectele echipei PSD condusă de primarul Radu Paul nu se opresc. Ele continuă cu extinderea unei rețele de canalizare care în maxim 40 de zile va fi dată în funcțiune în toată comuna. Este vorba de 8,3 km de instalații realizate înainte de termen. Până la 1 decembrie a.c. va fi dată în funcțiune noua rețea de apă de 7,2 km lungime. 

Primăria Gălbinași mai are depus un proiect GANT finanțat de Norvegia pentru finanțarea construirii unei săli de sport moderne în localitate, în curtea școlii gimnaziale. Cel mai important proiect al echipei primăriei Gălbinași este acela de aducțiune al unei rețele de gaze naturale în localitate. Pentru aceasta a fort nevoie de asocierea cu loc Vasilați, Sohatu și Budești. 1100 locuințe vor avea gaze naturale în Gălbinași în acest mandat al primarului Radu Paul. Asta presupune cca. 20 km de lucrări și existența a 3000 semnături de la solicitanții de gaze naturale ce locuiesc la case. 

 

În prezent s-a semnat pentru finanțarea construirii a 1,5 km rețea iluminat public, respectiv instalarea a 60 stâlpi electrici în zonele unde locuiesc persoane defavorizate. Cu aceasta iluminatul modern realizat în comună va ajunge până în ultimul cătun. Cel mai important proiect ne informează primarul Radu Paul este și acela de actualizare a PUG prin care localitatea de va extinde cu cca. 10 hectare în extravilan. Urmează construirea de blocuri pentru persoanele defavorizate dar și oportunități pentru investitorii ce vor crea aici locuri de muncă ne explică mândru de ce lasă în urmă, primarul PSD Radu Paul.

Am început împreună un drum, acela al dezvoltării. Am demonstrat că pe noi, social democrații ne preocupă oamenii, toți aceia de lângă noi, toți cetățenii. Pentru ei muncim, noi, cei aleși. La ei se întorc toate lucrurile bune pe care noi, primăria Gălbinași le realizăm. Vedem aceasta în școli și grădinițe, devem în confortul fiecărei familii, vedem într-o localitate modernă de a cărei dezvoltare continuă ne ocupăm mereu…a încheiat primarul din Gălbinași…