Gabriel Rădulescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean. El va candida ca primar PSD. Iată de ce…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gabriel Rădulescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean. El va candida ca primar PSD. Iată de ce…

Gabriel Rădulescu a anunţat că demisionează din funcţia de consilier judeţean, renunţând şi la calitatea de membru al PNL Călăraşi. El va candida în luna iunie pentru funcţia de primar al comunei Independenţa din partea PSD.

Rădulescu a fost cel mai tînăr consilier județean din actualul mandat. El este la al doilea mandat de consilier judeţean, pe locul 11 pe lista de candidaţi propusă în 2016 de PNL. În mandatul anterior a fost pe lista UNPR. Locul său ar putea fi ocupat de Silviana Şestacovschi – conform surselor de presă dar și clasamentului/ listei de consilieri PNL, întrucât  Adrian Anghel Popa de pe locul 21 în listă deţine un alt  mandat de consilier local al comunei Cuza Vodă/ la care nu va renunţa. Sursele de presă indică că acesta ar putea fi la vară ar putea fi reprezentantul PNL pentru Primăria Cuza Vodă. Privind Gabriel Rădulescu, unul dintre consilierii valoroși ai lui Vasile Iliuță, acesta este inginer la Agrozootehnica Independența. Calitățile sale l-au adus în atenția PSD, consilierul fiind unul activ în comisia de numărare a voturilor dar mai ales la dezbaterile importante din ședințele de Consiliu Județean unde intervenea punctual și bine motivat, argumentat pentru luarea unor decizii corecte, temeinice de către colegii săi. Rădulescu se va afla printre primarii fruntași ai PSD la alegerile ce vor urma, acesta având o serie de proiecte pentru dezvoltarea localității, despre care va vorbi la timpul oportun. Simpatia lui Rădulescu pentru PSD se datorează finanțării de către acest partid a principalelor proiecte de dezvoltare a localităților județului, în special cele referitoare la infrastructură, sănătate  și educație.