Gabriel Oroianu este noul viceprimar al comunei Vîlcelele

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Gabriel Oroianu este noul viceprimar al comunei Vîlcelele

Ziua de Sf. Nicolae a adus pentru Locuitorii din comuna Vîlcelele și satul Floroaica un nou viceprimar. Cine se aseamănă se adună este o realitate aici la Vîlcelele. În echipa lui Nelu Tatu , a fost ales ca viceprimar Gabriel Oroianu. Acesta a mai fost ales ca primar al localității în 2013, iar de numele lui, ca și de altor liberali ca Vasile Iliuță se leagă multe realizări în localitate, cum ar fi asfaltarea, lucrări de apă și canalizare, iluminat, modernizare a școlii. În spatele succesului vîlcelenilor stă un singur secret: munca și spiritul de echipă. Realizările fermierilor de aici, producțiile record agricole dar și din sectorul zootehnic, dotarea cu utilaje agricole de înaltă eficiență au adus pe harta țării localitatea ca un puternic centru, aflat într-o continuă dezvoltare.

Vasile Iliuță, fiu al satului, ajuns președinte al Consiliului Județean nu a stat cu mâinile în sîn și nu a uitat niciodată satul natal. Acum toți fermierii au acces la proprietățile lor de pe drumuri asfaltate. Sunt lucruri posibile prin proiecte de dezvoltare, prin alocarea de sume de bani destinate dezvoltării localităților rurale – care se văd peste tot prin județul condus în mandatul lui Iliuță. Utilitățile sunt lucruri reale pentru cei din Vîlcelele și nu un lux, sunt lucruri pe care Nelu Tatu și noul său coleg, viceprimarul Gabriel Oroianu  le gândesc permanent pentru dezvoltarea localității. În prezent se lucrează intensiv la amenajarea interioarelor Căminului Cultural reabilitat, căruia i s-a înlocuit în totalitate acoperișul. Urmează ca în primăvară să se realizeze un teren de sport modern pentru școala generală dar și alte proiecte utile localității. Localitatea de întreprinzători a dat și va mai da nume importante de consilieri județeni, care vor sluji așa cum merită județul Călărași și în Consiliul Județean. Un nume este al lui Marin Cristian – tânăr liberal care reprezintă cu cinste localitatea în Consiliul Județean – acolo unde se iau impOrtante hotărîri pentru dezvoltarea localtităților. Despre Vîlcelele vom mai scrie pentru că aici sunt lucruri despre care trebuie scris. Unul este ambiția de terminare a asfaltării localităților a lui Nelu Tatu – primarul care a asfaltat pînă și aleile cimitirului din localitate, omul pentru care a asfalta 2 km / zi de drumuri este un lucru normal…

Vizavi de toate acestea trebuie să dorim echipei lui Nelu Tatu decât succes și să fie în continuare utili cetățenilor, așa cum au demonstrat-o și înaintașii lor!