Fundeni: Primarul Gheorghiță Cărtușanu continuă asfaltarea străzilor și își onorează angajamentele

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Fundeni: Primarul Gheorghiță Cărtușanu continuă asfaltarea străzilor și își onorează angajamentele

Primăria Fundeni a obținut finanțare și continuă asfaltarea localității. Se vor executa lucrări pe  strada Bucovinei, Ciprian Porumbescu, Dumbravei, Fănuș Neagu, Gherase, Jandarmeriei, Libertății, Liviu Rebreanu, Mărului, Mircea Cel Bătrân, Nicolae Iorga, Orhideelor, Progresu, Smârdan, Tudor Vladimirescu, Victoriei, Biruinței, Mihai Viteazul. Adică 7097 metri de străzi. Primarul Cărtușanu informează că toată localitatea va fi asfaltată.

Celelalte strazi care nu se regăsesc in proiectul ‘Asfaltare 2’, se regăsesc in proiectul pentru asfaltare 3, care în prezent este depus prin Fondul Suveran de Investitii, adică alți 15 km de străzi,  așteptând aprobarea de la Ministerul Dezvoltării. Comuna Fundeni are trei programe de asfaltare: PNDL 1-străzile care s-au asfaltat în 2016, PNDL 2 -străzile care se asfaltează anul acesta, FNDI -străzile care se vor asfalta anul viitor. Un total de peste 21 km de asfalt și lucrări de modernizare vor cuprinde toată localitatea Fundeni și Frunzănești. Sunt lucrări prin care primarul își va onora angajamentele electorale și care vor contribui la dezvoltarea localității.

 

Alăturat prezentăm 3 cutii, toate pline cu documente pentru o parte din lucrările sus menționate. Indiferent de natura fondurilor, pentru finalizarea unui proiect trebuie depusă o muncă titanică, cât și o echipă bine pregătită în spate. Nu sunt singurele lucrări pe care Gheorghiță Cărtușanu le efectuează pentru cei din Fundeni.

Se așteaptă prin CNI execuția unui  cămin cultural nou, a unui stadion modern prevăzut cu vestiare, grupuri sanitare și tribune. Se continuă lucrările și investițiile în Instituțiile de Învățămînt și pentru modernizarea dispensarului. Alte proiecte vizează lucrări de extindere canalizare sau apă. Toate sunt proiecte care prezintă prioritate pentru echipa Primăriei Fundeni. 


Cu deosebit respect,
               Al dumneavoastră primar,
                                       Gheorghiță Cărtușanu