Fundeni: Hoțul din șantier a fost prins…

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Fundeni: Hoțul din șantier a fost prins…

IDENTIFICAT ȘI REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FURT CALIFICAT

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au identificat și reținut un bărbat bănuit de furt calificat.

 

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul București, reprezentant al unei societăți comerciale de pe raza comunei Fundeni, județul Călărași, cu privire la faptul că din organizarea de șantier ce aparține societății au fost sustrase mai multe role de membrană polimerică din fibră.

În fapt, persoane necunoscute au pătruns în organizarea de șantier a societății, iar prin escaladarea gardului împrejmuitor au sustras 89 de role de membrană polimerică din fibră, cauzând un prejudiciu în valoare de 87.042 de lei.

Ulterior, la data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Budești și Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și cu suportul tehnic din partea Serviciului Operațiuni Speciale Călărași, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Brașov, ocazie cu care la locuința  unui bărbat în vârstă de 46 de ani, au fost găsite o parte din bunurile sustrase care au fost ridicate și predate persoanei vătămate.

Cel în cauză a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.