Fundeni. Echipa primarului Gheorghiță Cărtușanu lucrează la pavajele noului dispensar. Dezvoltarea comunei continuă! VIDEO

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Fundeni. Echipa primarului Gheorghiță Cărtușanu lucrează la pavajele noului dispensar. Dezvoltarea comunei continuă! VIDEO

Dezvoltarea comunei Fundeni are un nume: Gheorghiță Cărtușanu

Realizarea unui dispensar nou, modern pe locația celui degradat din com. Fundeni a fost una dintre promisiunile pe care primarul social democrat Gheorghiță Cărtușanu le-a onorat. Aveam nevoie de o locație modernă care să ofere condiții medicale civilizate zecilor de pacienți  care zilnic apelau la serviciile medicilor. Locația a suferit o reabilitare totală, compartimentare eficientă cu mai multe intrări, realizare de spații de așteptare, consultații sau tratament.

Pe lista primarulu Cărtușanu urmează și reabilitarea cabinetului medical, relocarea farmaciei într-un spațiu modern, realizarea deparcări pentru cadrele medicale și cetățeni. În prezent locația este amenajată cu alei și borduri, Cărtușanu dorind a realiza un parc unde cetățenii să se poată bucura de linițte și recreere în incinta dispensarului.

Toate ambițiile primarului concură nu numai pentru asigurarea de servicii medicale prin dotarea spațiilor cu echipaente și mobilier dar și către o educație sănătoasă a elevilor. În prezent se lucrează la amenajarea spațiilor pentru terenuri de sport în incinta uneia dintre cele mai mar școli din județ, realizată în Fundeni. Lângă aceasta primarul Cărtușanu a realizat o nouă grădiniță, preocuparea fiind a realiza și un loc de joacă pentru copii, aferent montării de mobilier stradal adecvat elevilor.

 VIDEO

Vorbim despre educație, vorbim despre dezvoltare. Este un lucru normal, firesc, necesar pe care echipa primarului din Fundeni îl urmărește permanent. Este un lucru care se desfășoară prin consultare publică și ca urmării comunicării cu cetățenii. O altă ambiție a primarului Cărtușanu este finailzarea în acest mandat a noului sediu al primăriei. Este un proiect pentru care a depus mult suflet și care va fi cu siguranță de folos cetățenilor din Fundeni. Este dorința de dezvoltare pe care primarul social democrat o urmează.