Frăsinetu de jos: Curtea școlii a fost salubrizată. Școala este pregătită pentru cursurile din toamnă.

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Frăsinetu de jos: Curtea școlii a fost salubrizată. Școala este pregătită pentru cursurile din toamnă.

Sandu Mihăiță, primar com Frăsinet: Astăzi au fost finalizate lucrările de salubrizare a curții școlii Frăsinetu de jos. Urmare a lucrărilor de înlocuire a acoperișului școlii și reparații ale tâmplăriei la căteva dintre clasele unde se desfășoară procesul de învățământ în curtea școlii s-au adunat resturi rezultate din demolare. Acestea, împreună cu iarba au fost cosite și depozitate la groapa de gunoi. Am pregătit spațiile școlare pentru reluarea din toamnă a activităților dar și pentru alegerile locale care vor urma.

Lucrurile bune continuă în comuna noastră. Acum ne pregătim pentru a realiza un spațiu modern bibliotecii comunale. Ne-am gândit la una din locațiile de învățămînt, acestea fiind aproape de elevi dar și de cetățeni. Ne gândim cum să împrospătăm fondul de carte dar și la a mobilierului degradat de timp. Un proiect important pentru ca copiii noștri să se dezvolte armonios, sănătos va fi acela de realizare a unor miniterenuri de sport în curtea școlilor.  Avem sprijinul Cosiliului Județean în multe dintre problemele noastre și suntem pregătiți să continuăm dezvoltarea localității noastre – a încheiat primarul Sandu Mihăiță.