Frăsinet: Echipa primarului Sandu Mihăiță a distribuit produse de igienă primite de la guvern

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Frăsinet: Echipa primarului Sandu Mihăiță a distribuit produse de igienă primite de la guvern

Astăzi 28 iulie 2020, echipa primarului PSD Sandu Mihăiță a  distribuit persoanelor defavorizate din  comuna cu 1800 de locuitori, compusă din satele: Curătești, Dănești, Frăsinet, Frăsinetu de Jos, Luptători şi Tăriceni. Sute pachete de produse de igienă, detergenți, săpun lichid, periuțe și paste de dinți au ajuns la persoanele defavorizate.

A fost din nou o ocazie pentru primarul Sandu Mihăiță de a le arăta concetățenilor despre importanța curățeniei, a menținerii igienei personale în această perioadă pentru prevenirea și combaterea bolilor dar și a coronavirus. De menționat că primarul PSD a fost printre cei mai implicați primari în starea de urgență el cumpărând din fondurile de urgență ale primăriei și distribuind persoanelor în vârstă, săraci, nevoiași, amărâți alimente, orez, ulei, zahăr, cartofi, cozonaci dar și mediamente celor ce nu se puteau deplasa.