Filmul săptămânii 09-15 februarie: 50 de umbre descătușate. La Cinema 2D/3D Călărași. TRAILER

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Filmul săptămânii 09-15 februarie: 50 de umbre descătușate. La Cinema 2D/3D Călărași. TRAILER

09 – 15 februarie

Orele: 17.00; 20.00

Cincizeci de umbre descătușate – 2D

· RegiaJames Foley

· CuDakota JohnsonJamie Dornan

· Gen filmDramă

· Rating: N15

· Durata: 101 minute

· Premiera în România: 09.02.2018 

A treia parte a seriei “Fifty Shades“  începe cu nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunțe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naște o serie de conflicte între cei doi.

In această parte a poveștii reapare și Jack Hyde, însetat după răzbunare, căutând să îl rănească pe Christian prin orice mijloc posibil, atentând chiar la viața Annei și a surorii lui Christian, Mia. O vom putea revedea și pe Elena Lincoln, interpretata de nimeni alta decât Kim Basinger, în ultima sa încercare de a-l seduce pe Christian în cel mai vulnerabil moment al său, când acesta are îndoieli cu privire la sentimentele față de soția sa.

Informaţii:

Sala  CINEMA 3D/ 2D, B- dul 1 Mai, nr. 5A- Parcul central

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D): 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

                                                                        12 lei – persoane cu vârstepeste 14 ani

Nu se efectueazărezervări, bileteleputând fi cumpărate, de la casieriacinematografului, cu o săptămânăînainte de data spectacolului.

– tel: 0242-312.800

– site:  www.culturalcl.ro

Manager:

Mihaela PETROVICI