Fericire mare…Deși avem un patinoar de vară…Primăria ne aduce în municipiu un alt patinoar. Cu gogoși…Comunicat

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Fericire mare…Deși avem un patinoar de vară…Primăria ne aduce în municipiu un alt patinoar. Cu gogoși…Comunicat

Nevoia de patinaj a fost redescoperită de specialiștii din Primăria Călărași, după ce aceștia au epuizat studiul de trafic auto din localitate, reabilitarea drumurilor, a canalizărilor. Primăria Calarasi pregătește surprize de neuitat călărășenilor. Și consumul de gogoși a fost atent analizat pentru fericirea lor…Gogoși, covrigi…înghețată, vată de zahăr, acadele, turtă dulce, sucuri, ceai, ciocolată caldă, produse de patiserie și cofetărie, cafea, vin fiert, sandwich-uri calde, hot-dog, jucării.

Toate acestea în perioada 15 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018,  în centrul Civic al orașului la… așa zisul Orășel al Copiilor, destinat sărbătorilor de iarnă. Pentru că iarna presupune și patinaj, ca să compenseze achiziția unui patinoar de vară…cumpărat degeaba și pentru care presa a scris valuri de publicații…în zonă va fi amplasat un patinoar minunat. El va fi pus la dispoziția publicului începând cu data de 30 noiembrie 2017 până la data de 30 ianuarie 2018. Primăria ne anunță că o realizare așa de importantă ca un alt patinoar în minunatul nostru municipiu… va avea și un Program de funcționare. El va fi zilnic în intervalul orar 10,00 – 22,00, cu posibilitate de modificare în funcție de condițiile meteorologice, și în baza unui regulament  ce va fi afișat la locul de desfășurare a activității.

Nu se precizează unde va fi amplasat atât de necesarul patinoar, bănuindu-se că o suprafață considerabilă destinată parcării de autovehicule sau desfășurării de spectacole putând fi afectată. Totul se va face pentru a se îndeplini ultima dorință a miilor de pensionari domiciliați în zona centrală: ultimul patinoar…

 

Primăria municipiului Călărași 16 noiembrie 2017 ANUNȚ DE PRESĂ

 

În perioada 15 decembrie 2017 – 06 ianuarie 2018, Primăria Municipiului Călărași organizează în centrul Civic al orașului Orășelul Copiilor, destinat sărbătorilor de iarnă.

În zonă va fi amplasat un patinoar (care va fi pus la dispoziția publicului începând cu data de 30 noiembrie 2017 până la data de 30 ianuarie 2018), precum și jocuri pentru copii. Programul de funcționare al patinoarului va fi zilnic în intervalul orar 10,00 – 22,00, cu posibilitate de modificare în funcție de condițiile meteorologice, și în baza unui regulament  ce va fi afișat la locul de desfășurare a activității.

În vederea participării, operatorii economici sunt invitați să depună la sediul Primăriei Municipiului Călărași solicitări scrise pentru următoarele activități comerciale autorizate, toate cu specific de sezon:

-gogoșerie, covrigărie, înghețată, vată de zahăr, acadele, turtă dulce, sucuri, ceai, ciocolată caldă, comercializarea altor produse de patiserie și cofetărie, cafea, vin fiert, sandwich-uri calde, hot-dog, jucării.

 

Aceștia sunt rugați să precizeze în cuprinsul cererii:

– profilul activității

– condițiile în care își vor desfășura activitatea (rulotă, căsuță lemn etc.)

– suprafața necesară (în metri pătrați)

– telefon de contact.

 

Nu vor fi acceptate activități de alimentație publică tip grătar, nu se vor servi băuturi alcoolice, fiecare locație va fi ornamentată specific sărbătorilor de iarnă.

Cererile se pot depune la registratura instituției odată cu publicarea prezentului anunț.

Întrucât suprafața alocată evenimentului este limitată, cererile vor fi analizate și selectate conform gradului de îndeplinire a condițiilor precizate de către organizator și cu respectarea condiției de achitare la zi, de către operatori, a datoriilor către bugetul local.

 

BIROUL DE PRESĂ